PL players 1

Er du god nok for Premier League? Klemetsrud IL UK Academy

Treningsuke med smak av engelsk Premier League

Du husker kanskje at Liverpool Academy var på besøk på Mortensrud i 2017 og 2018? For Klemetsrud IL fotball er det viktig å skape idrettsglede og fotballutvikling for deg. Du er et forbilde og kan gå foran.  Nå blir det en knalltøff uke i Mortensrud idrettspark du kan vise hva du er god for.

 

Ian Thompson, tidligere talentspeider for Liverpool FC, fra UK Sports & Events Footballschool tar med seg akademitrenere fra England og ser hva som bor i deg. Klemetsrud IL arrangerer UK Academy for deg som ungdom eller juniorspiller i klubben (G13 og eldre).
.
For gammel? Vi setter også opp egne treninger for A-laget hver kveld.
.
PS: Vi har også fotballskole på dagtid for gutter og jenter – les mer om UK Football School på Mortensrud. 
Det er utrolig spennende å få prøve seg litt på et høyere nivå – Amin Nouri
.

Praktisk info

.

Del dette innlegget