Bua Mortensrud

BUA – Mortensrud

BUA på Mortensrud

Klemetsrud IL har BUA på Mortensrud. BUA vår er utstyrt med langrennsski, støvler og staver og skøyter. Adressen er Lofsrudveien 14, 1281 Oslo.

Ombruksdager i BUA Mortensrud

Ombruksuka 2019 fra 22. – 30. november er en hel uke dedikert til bærekraftig forbruk og økt ombruk. Benytt anledningen til å rydde i boden og gi oss pent brukt sport- og friluftslivutstyr du ikke trenger selv, så låner vi det ut for deg. Vi ønsker oss mere ski, skøyter, staver, hjelmer, snowboard, telt, fiskestenger eller annet utstyr du ikke trenger. Kanskje finner du noe annet du ønsker å låne
Ombruksuka Oslo europeisk miljøhovedstad 2019 Oslo europeisk miljøhovedstad 2019

Åpningstider (fra uke 1 – 2020)

Torsdager kl. 17.30 – 19.30.

Les mer om ordningen på BUA.

BUA er en nasjonal forening som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv. BUA står for Barn-Unge-Aktivitet og skal være hele kommunens utstyrsbod. Alle kan låne i BUA, selv om tilbudet først og fremst retter seg mot barn og unge.

 

Bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk med BUA.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email