Klemetsrud e-sport

Klemetsrud IL e-sport – FIFA, er en egen sportsgren på linje med klubbens allerede eksisterende tilbud. Inndeling og lag skjer etter dyktighet, men på flere nivåer slik at alle er engasjert på et nivå man utvikler seg og trives. Klemetsrud IL spiller seriespill og konkurranser. Klemetsrud IL satsning på e-Sportslag i FIFA 21 er for barn og ungdom fra 10-12 år og oppover.

Mener du at du er flink i FIFA? Ta kontakt.

Treningstider er fredager kl. 18.00 til 20.00, men dette justeres løpende iht. tiltakene fra Oslo kommune og nasjonalt.

E-post: e-sport@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille e-sport i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, men du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å være med i e-sport i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om e-sport er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud e-sport sørger for treningsrom og spillutstyr.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL e-sport er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.