IMG_5384

Informasjon om trening

Hvordan forholder vi oss til smittevern?

Dette er oppdaterte regler som gjelder fra tirsdag 2. mars. Idrettslaget følger nasjonale retningslinjer og Oslo kommunes retningslinjer. Det blir treninger innendørs og utendørs for barn og unge tom. 16 år.  De mellom 16 og 19 år kan kun samles i grupper på 10 stk. og trene med avstand. Organiserte fritidsaktiviteter utendørs for voksne over 20 år frarådes.

Barn og ungdom får lov til å trene organisert idrett. Hvis mulig anbefales det å lage faste grupper, og vær nøye med å holde avstand før og etter trening. Foreldre/publikum får ikke være til stede, kun trenere og hjelpere. Alle kamper og cuper for barn 6-19 år avlyses/utsettes i alle idretter.

Status per idrett

Allidrett/barneidrett: Treningene er avlyst inntil videre.

De andre idrettene holder sine treninger i gang iht. tiltakene og informasjon fra sitt særforbund (f.eks. Norges fotballforbund). Hvis du er usikker, ta kontakt med trener/lagleder eller gruppestyret for mer informasjon.

Regler for trening

  1. – Om du er syk eller har symptomer, bli hjemme!
  2. – Hold avstand før og etter trening.
  3. – Sprit hender før og etter trening.
  4. – Ta med egen vannflaske og fyll den opp før trening.
  5. – Foreldrene må levere ute og hente ute. Følg reglene/oppmerkingen for den enkelte hall.

 

Les oppdatert informasjon om koronatiltak på Oslo kommunes nettsider. 

Se også pressemelding 28. februar.

Har du spørsmål om smittevern i Klemetsrud IL? Ta kontakt på kil@klemetsrudil.no.

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email