Klemetsrud fotball

Klemetsrud IL fotball er en lokal breddeklubb for gutter og jenter i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi spiller og trener i Mortensrud og Klemetsrud idrettspark. 

Draktfarge: Royal blue (Blå/blå/blå)
Klubbnummer: GR03010152
E-post: fotball@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille fotball i Klemetsrud IL?


Vi har et bredt fotballtilbud,
se oversikt over lag, treningstider og kontaktinformasjon nedenfor.

Fotballgruppa til Klemetsrud IL organiserer også futsal. Futsalsesongen starter normalt når den ordinære fotballen slutter om høsten, og varer fram til fotballen starter igjen på våren.

Vi ønsker å ha så mange som mulig med på laget. Etter innmelding vil du bli kontaktet og informert om tidspunkt for treninger. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid. For enkelte årsklasser er det ventelister så vi kan ikke garantere at spilleren vil få plass med en gang. Vi er avhengige av å ha nok foreldretrenere på barnelagene for å kunne ta imot flere spillere.

For å få spille fotball i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter. 

Det gis ikke søskenrabatt, men hvis foreldre er trenere gis det rabatt på treningsavgiften. Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud fotball sørger for treningsbaner ute (sommer og vinter).  Treningstider inne i vintersesongen er avhengig av hvor mye tid vi får tildelt i de ulike gymsalene. I tillegg skaffer klubben baller, kjegler, kampdrakter etc.

Personlig utstyr: Kostnader til fotballsko, leggskinn, treningstøy etc. dekkes av hver enkelt spiller. Det er mulig å låne fotballsko og leggskinner hos BUA Mortensrud, vårt eget «bibliotek»/utstyrssentral for idrett og friluftsliv. 

Lag og treninger