Klemetsrud turn

Klemetsrud IL turn har tilbud for barn og voksne i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand. Vi trener i gymsalen til Stenbråten skole (barn) og i gymsalen til Klemetsrud skole (senior trimparti).

e-post: kil@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å trene turn i Klemetsrud IL?

 

Turn 6-9 år

Klemetsrud IL har turn for barn, et parti for 1. og 2. klasse og et parti for 3. og 4. klasse, i samarbeid med Nordstrand turnforening. Vi har fokus på turn og turnøvelser, samtidig som det er mye lek og øving på grunnleggende motoriske ferdigheter. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Dette passer også godt for barn som ikke har bestemt seg for annen idrett enda, og for de som vil ha basistrening i tillegg til annen idrett.

Vi trener i gymsalen til Stenbråten skole, Hans Breiens vei 10.

 

Trimgruppe voksen/senior

Seniorgruppa er fra ca. 55 år og oppover. De trener en gang i uka og legger vekt på basistrening og det sosiale. Instruktør er Veslemøy Viervoll, ildsjel og trener hos Klemetsrud IL gjennom flere tiår. Det er innetrening fra august/september og ut april i gymsalen til Klemetsrud skole, Enebakkveien 418. Fra og med mai pleier trimgruppa å møtes for å gå turer.

 

Etter innmelding vil du bli kontaktet og informert om tidspunkt for treninger. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid. Det er en plassbegrensning på 20 stk. per parti, så vi kan ikke garantere at alle får plass med en gang. Se oversikt over treningstider og kontaktinformasjon nedenfor.

For å være med på turn i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter.

Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud turn sørger for lokaler og utstyr. Treningstider skoleåret 2022-23 for barn er onsdager kl. 17-18 for 6-7 år og kl. 18-19 for 8-9 år.

Personlig utstyr: Kom i tøy som er lett å bevege seg i/treningstøy og innesko eller antiskli-sokker.

Oppstart høsten 2022 for barn er 31. august.

Lag og treninger